Κυριακή
12 Μαΐου 2024

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διαψεύδει δημοσίευμα για άρνηση εγγυητικής επιστολής - Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλες τις τράπεζες

Επιχειρήσεις

Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος  που ανέφερε ότι τράπεζα αρνήθηκε να της δώσει εγγυητική επιστολή προχώρησε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Όπως αναφέρει, η εταιρεία εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν άρνηση τράπεζας να της παράσχει εγγυητική επιστολή. Η εταιρεία έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των ελληνικών και πλήθος διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κι εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει.

Καλούμε το επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.  Η εταιρεία, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα πράξει τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρ. Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς) : Πρώτη θετική ένδειξη το α΄ τρίμηνο του 2024 για τους εφετινούς στόχους

«Τα μεγέθη του α’ τριμήνου συνιστούν ένα ισχυρό σύνολο αποτελεσμάτων που επιβεβαιώνουν την επίτευξη ή ακόμα και την υπέρβαση των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειρα...

Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών: Ιδέες και θέσεις για την προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συμμετείχαν σε roundtable συζήτηση με τίτλο «Ιδέες, Θέσεις και Παραδείγματα για την Προαγωγή της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας...

Φόρτωση άρθρων...