Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Συνεργασία Mytilineos-Ergoprolipsis για την υγιεινή στο εργοστάσιο Αγίου Νικολάου

Επιχειρήσεις

Σημαντική συνεργασία με την ErgoProlipsis συνήψε η Mytilineos σχετικά με την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας στο έργο κατασκευής και λειτουργίας σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας, με καύσιμο το φυσικό αέριο, στο Ενεργειακό Κέντρο Αγίου Νικολάου στη Βοιωτία.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο κρίσιμης σημασίας για τον κλάδο της ενέργειας, καθώς θα είναι ο πιο αποδοτικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής συνδυασμένου κύκλου στη χώρα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Όταν τεθεί σε λειτουργία θα αποδίδει 826MW στο δίκτυο, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

Η MYTILINEOS ανέθεσε στην ErgoProlipsis την ενίσχυση της ομάδας ασφάλειας και υγείας του έργου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χωματουργικές και κατασκευαστικές εργασίες, μεταλλικές κατασκευές, αλλά και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. Η ErgoProlipsis θα απασχολεί σε μόνιμη βάση δύο πολιτικούς μηχανικούς, εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας.

Αντικείμενο της ErgoProlipsis είναι η διασφάλιση της εφαρμογής όλων των σχετικών πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας, αλλά και η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας σε μεγάλα έργα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Διαχειρίζεται 1,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης - Αίτημα για επιπλέον 300 εκατ. ευρώ

H Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε σήμερα αίτημα λήψης της επόμενης δόσης κεφαλαίων, ύψους €300 εκ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), ύστερα από την επιτυχή απορρόφηση των...

Φόρτωση άρθρων...