Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Η "Εθνική 2.0" έτοιμη να στηρίξει τις επιχειρήσεις

Σε εφαρμογή τίθεται το σχέδιο της Εθνικής Τράπεζας "Εθνική 2.0", προκειμένου να παράσχει άμεσες λύσεις στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν σε προγράμματα χρηματοδότησης από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στόχος της διοίκησης είναι να ανοίξει τις πόρτες της σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση, αλλά και ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάλογα με το επενδυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στην καθεμία.

Μάλιστα, ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία ο θεσμός του "υπεύθυνου σχέσεων", ο οποίος θα συζητά με τον ενδιαφερόμενο επενδυτές για τις ευκαιρίες που υπάρχουν, καθώς και τους στόχους του προγράμματος που θα επιλέξει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Εθνική, οι διαδικασίες δεν θα ξεπερνούν σε διάρκεια τους 2 μήνες για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τον ένα μήνα για τις μικρομεσαίες. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως τις 20 Μαΐου στην υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών

Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή των δικαιολογητικών για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η HELLENiQ ENERGY για δωδέκατη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προ...

Φόρτωση άρθρων...