Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy S24 Series σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Επιχειρήσεις

Τα νέα smartphones Samsung Galaxy S24|S24+|S24 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Η τιμή τους ξεκινά από 949€  για το Samsung Galaxy S24 (ή 19,77€ /μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις ), από 1.199€ για το Galaxy S24+ (ή 24,98€ /μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις) και από 1.499€ για το Galaxy S24 Ultra (ή 31,23€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX. Στα φυσικά καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν και με δόσεις χωρίς κάρτα σε έως 36 μήνες και μάλιστα να γλυτώσουν τους τόκους .

Και τα τρία νέα smartphones είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του COSMOTE 5G, του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα  με πάνω από 90% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη . Επιπλέον, η σειρά Galaxy S24 υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE.

Με κορυφαίες κάμερες, πανίσχυρους επεξεργαστές και ταχύτερο gaming, τα νέα μοντέλα της Samsung ξεχωρίζουν για τις ισχυρές τους επιδόσεις. Είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) που διευκολύνουν την επικοινωνία με έξυπνες μεταφράσεις κειμένων και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες, αλλά και με προηγμένες λειτουργίες, όπως το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να κυκλώνει την οθόνη και να βρίσκει πληροφορίες. Το “Photo Assist” προσφέρει νέους και διαφορετικούς τρόπους επεξεργασίας των εικόνων, το “Chat Assist” βοηθάει τον χρήστη να προσαρμόζει το ύφος του μηνύματος ανάλογα με την περίσταση, ενώ το “Web Assist” βγάζει συνόψεις του περιεχόμενου του ιστότοπου που ενδιαφέρεται ο χρήστης. Και τα τρία smartphones είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και η μπαταρία τους διαθέτει τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης σε Samsung Galaxy. Διατίθενται σε μαύρο, γκρι, κρεμ και βιολετί.

 

cosmote

 

samsung

 

 

samsung

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...