Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Καμπάνια υπέρ της Unicef από την Gravity The Newtons για τα παιδιά της Ουκρανίας

Την απόφαση να στηρίξει τους Ουκρανούς συμπολίτες μας που είδαν σε μια νύχτα, το παρόν τους να γίνεται μακρινό παρελθόν και το μέλλον τους αβέβαιο έλαβε η Gravity The Newtons η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί την καμπάνια "Sometimes you wish there was no gravity", η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει, να παρακινήσει, αλλά και να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί τον Ουκρανικό λαό. 

 

Ειδικότερα, σε σχετική της ανακοίνωση η Gravity The Newtons αναφέρει:

 

«Τη μέρα της 24ης Φεβρουαρίου, ξυπνήσαμε σε ένα κόσμο διαφορετικό, σε έναν κόσμο που νομίζαμε ότι αφήσαμε πίσω μας, σε περασμένους αιώνες. Είδαμε τη μάχη του Δαβίδ και Γολιάθ να παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας. Είδαμε τον εφιάλτη των όπλων να έρχεται στη ζωή ξανά. Τρομάξαμε, σωπάσαμε συγκλονισμένοι, μιλήσαμε με ένα τρέμουλο στη φωνή και υποκλιθήκαμε, και ακόμα υποκλινόμαστε, μπροστά στο μεγαλείο ενός ολόκληρου λαού. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να πάρουμε θέση, με λόγια, με πράξεις και με τις αξίες μας για οδηγό. 

 

unicef

 

Γιατί «στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας» -Martin Luther King. 

Στην Gravity The Newtons, με αυτή τη φράση να ηχεί στη συνείδησή μας, πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα, να χρησιμοποιήσουμε τη βαθιά γνώση μας στην επικοινωνία για να στηρίξουμε τους Ουκρανούς συμπολίτες μας που είδαν σε μια νύχτα, το παρόν τους να γίνεται μακρινό παρελθόν και το μέλλον τους αβέβαιο. 

Η Gravity The Newtons σχεδιάζει και υλοποιεί την καμπάνια «Sometimes you wish there was no gravity.» Η καμπάνια αυτή στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει, να παρακινήσει, αλλά και να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί τον Ουκρανικό λαό. 

Η στιγμή που μένεις σιωπηλός μπροστά στην αδικία, μπροστά στη βιαιότητα, είναι η στιγμή εκείνη που γίνεσαι συνένοχος, που με τη σιωπή σου προσυπογράφεις τη φρίκη του πολέμου.

Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι θεατές».

 

Link Unicef: https://www.unicef.org/greece/no_gravity

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ Τέρνα: Προσωρινός ανάδοχος στο τμήμα Χανιά - Ηράκλειο του ΒΟΑΚ - Πολλαπλά τα οφέλη για τον Όμιλο και τους μετόχους

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοινώνει, σε συνέχεια και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος στο έργο παραχώρησης «ΜΕΛΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ...

Φόρτωση άρθρων...