Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Με το βλέμμα στο ΑΥΡΙΟ - Η Choose «υπογράφει» το νέο εταιρικό video της Ixion

Επιχειρήσεις
Tags: Choose, Ixion

Το νέο εταιρικό βίντεο της Ιxion με τίτλο «ΑΥΡΙΟ», το οποίο δημιούργησε η Choose Strategic Communications Partner, συστήνει δυναμικά την εταιρία στο ευρύ κοινό και αντλεί έμπνευση από την ελπιδοφόρα αναπτυξιακή πορεία του κλάδου της ενέργειας.

Η Ιxion είναι μία νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών εφαρμογών εστιάζοντας στις καινοτόμες πρακτικές για την υλοποίηση tailor made λύσεων αλλά και custom υπηρεσιών στον τομέα της ενέργειας. Με βασικό της πλεονέκτημα το ανθρώπινο δυναμικό της, η Ιxion απαρτίζεται από στελέχη που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία και έχουν διαχειριστεί με επιτυχία, μεγάλα έργα ΑΠΕ. Η εταιρεία επικεντρώνεται αποκλειστικά στο μέλλον της ενέργειας και αυτός ο τρόπος δράσης αντανακλάται και στη φιλοσοφία πίσω από το motto της «POWERING THE FUTURE».

Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία στηρίχθηκε η εταιρική ταινία που επιμελήθηκε η ομάδα της Choose, φέρνει στο επίκεντρο τη διαμόρφωση ενός μανιφέστου για το αύριο, όπως αυτό ερμηνεύεται από την Ιxion μέσα από τον  τρόπο λειτουργίας της αλλά και το εταιρικό της DNA. Με «όχημα» τον οραματικό τόνο και την ανθρωποκεντρική «γλώσσα» του video, με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα που στελεχώνουν το δυναμικό της εταιρείας και εστίαση σε ένα  χαρτοφυλάκιο έργων που διαμορφώνουν ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον για όλους, η εν λόγω επικοινωνία παρουσιάζει την εταιρεία στο κοινό σκιαγραφώντας το στίγμα της που  αγκαλιάζει  το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα αλλά και τις τεχνολογίες του ΑΥΡΙΟ.

Βασικός στόχος της δημιουργίας αλλά και προώθησης της νέας εταιρικής ταινίας της Ιxion, την οποία ανέλαβε η Choose Strategic Communications Partner, είναι η γνωστοποίηση και προβολή της φιλοσοφίας, των δυνατοτήτων αλλά και των πρωτοποριακών έργων της εταιρείας.

Δείτε το spot

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...