Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η AEGEAN μετέφερε τον Πάπα Φραγκίσκο κατά την ιστορική επίσκεψή Του στην Ελλάδα και από την Κύπρο

Επιχειρήσεις

Ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκλήρωσε το 35ο Αποστολικό Ταξίδι του στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου και μετά την τελετή αποχώρησης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επιβιβάστηκε στο Airbus A321neo της AEGEAN,  αναχωρώντας από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Ρώμη. 

Η AEGEAN είχε την τιμή να επιλεγεί για την υλοποίηση του ιστορικού αυτού ταξιδιού διάρκειας τριών ημερών στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την πτήση από την Κύπρο στην Αθήνα, την αυθημερόν επίσκεψη στη Μυτιλήνη καθώς και την πτήση επιστροφής του Πάπα Φραγκίσκου και της παπικής συνοδείας στη Ρώμη.  

Η επιλογή της AEGEAN για την υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί σημαντική αναγνώριση και ένδειξη εμπιστοσύνης για την ελληνική αεροπορική εταιρεία, αλλά και τη χώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η AEGEAN επελέγη για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ταξιδιού.

Ταυτόχρονα, αποτελεί σημαντική πράξη εμπιστοσύνης στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τη σταθερή δέσμευση των ανθρώπων της AEGEAN να προσφέρουν μία άριστη εμπειρία ταξιδιού.

Η υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού πραγματοποιήθηκε με ένα από τα νέα υπερσύγχρονα και περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της AEGEAN τύπου Airbus A321neo, στελεχωμένο με αγγλόφωνο, ιταλόφωνο και ισπανόφωνο πλήρωμα καμπίνας, που συνόδευσε την αποστολή σε κάθε σταθμό.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε: «Αποτέλεσε εξαιρετικά μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε την ελληνική μας φιλοξενία στην Αγιότητά Του, τον Πάπα Φραγκίσκο, ελπίζοντας να έχουμε συμβάλλει κι εμείς από την μεριά μας στην υποστήριξη της αποστολής Tου στην Ελλάδα και την Κύπρο».

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιαν Κάρας: Χρονιά ανάπτυξης και το 2024 για τον ΟΠΑΠ με πυλώνες τις retail και online δραστηριότητες

Το 2023 ήταν συνολικά μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία ενίσχυσε το brand της, προσέφερε καινοτόμες προτάσεις διασκέδασης στους πελάτες της και προχώρ...

Φόρτωση άρθρων...