Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

TEΡΝΑ: Προσωρινός ανάδοχος για έργα κατασκευής ΚΥΤ, ύψους 176 εκατ. ευρώ

Επιχειρήσεις

Ο όμιλος ΤΕΡΝΑ ανακηρύχθηκε προσωρινή ανάδοχος του έργου για την κατασκευή Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Έβρο. Τα έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 176 εκατ. ευρώ.

 Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση των αρμόδιων υπηρεσιών και επιτροπών του υπουργείου Ασύλου και Μετανάστευσης, η ΤΕΡΝΑ έδωσε έκπτωση 7,10%. Το έργο στη Λέσβο αφορά στην κατασκευή δομής στον Δήμο Μυτιλήνης, με χωρητικότητα έως 1.700 ατόμων, σε χώρο 240 στρεμμάτων με επιφάνεια κτιρίων 41.250 τετραγωνικά μέτρα, γήπεδα και παιδικές χαρές.

Η νέα δομή στη Χίο θα κατασκευαστεί εντός εκτάσεως 141 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει επιφάνεια κτιρίων 18.000 τετραγωνικών μέτρων με παιδικές χαρές και γήπεδα.

Τέλος, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου θα κατασκευαστεί σε δημοτική ενότητα του Δήμου Ορεστιάδας και θα έχει χωρητικότητα έως 370 άτομα. Πρόκειται για χώρο 33.718 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο γειτνιάζει με υφιστάμενο ΚΥΤ και στο οποίο η επιφάνεια κτιρίων θα είναι 6.400 τετραγωνικά μέτρα, όπου θα υπάρχουν και 3 γήπεδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Μικρή αύξηση των τιμών των αγροτικών προϊόντων τον Απρίλιο – Οι προβλέψεις

Το αρνητικό κλίμα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές δεν φάνηκε να επηρεάζει τον δείκτη αγροτικών προϊόντων που ενισχύθηκε ελαφρά, ενώ μικτή εικόνα παρουσίασαν οι επιμέρους αποδόσεις των ...

Φόρτωση άρθρων...