Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Παγκόσμια πρώτη για την MYTILINEOS: Σε περιβάλλον Metaverse τα Οικονομικά Αποτελέσματα του 2022 στις 26 Ιανουαρίου

Επιχειρήσεις
Tags: Mytilineos

Μια παγκόσμια καινοτομία υλοποιεί η MYTILINEOS Energy & Metals  παρουσιάζοντας τα Οικονομικά Αποτελέσματα σε περιβάλλον Metaverse.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, η MYTILINEOS θα δημοσιεύσει το Flash Note για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2022 και πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, θα χρησιμοποιεί 3D απεικόνιση.

Γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνει μια τέτοια παρουσίαση, απεικονίζοντας τα οικονομικά μεγέθη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και με τόση λεπτομέρεια.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που τώρα αναπτύσσεται στη διεθνή επιχειρηματικότητα για εταιρικές παρουσιάσεις, για πρώτη φορά όμως για την αποτύπωση κανονιστικών υποχρεώσεων που απαιτούν πολυπλοκότητα και περιορισμένο χρόνο απόκρισης, όπως τα Οικονομικά Αποτελέσματα εταιρειών.

Η 3D απεικόνιση των οικονομικών μεγεθών επιτρέπει σε διαφορετικά κοινά να κατανοήσουν καλύτερα και σε βάθος τις οικονομικές επιδόσεις των εταιρειών, παρέχοντας μία πιο εύληπτη και προσιτή εμπειρία.

Μέσω αυτής της διαδραστικής εμπειρίας, οι εταιρείες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν βασικούς τομείς επιτυχίας και τομείς βελτίωσης, ενώ το εικονικό περιβάλλον επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα με τρόπο που οι παραδοσιακές μέθοδοι, όπως τα υπολογιστικά φύλλα και τα γραφήματα, δεν μπορούν να αποδώσουν.

Υπενθυμίζεται, πως η MYTILINEOS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δημοσιεύει τόσο νωρίς στο οικονομικό έτος τα οικονομικά της αποτελέσματα και μία από τις λίγες στην Ευρώπη που ακολουθούν αυτήν την πρακτική, προωθώντας την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για όλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κίνηση στρατηγικής σημασίας για την Παγκρήτια Τράπεζα η απορρόφηση της Συνεταιριστικής Κεντρικής Μακεδονίας

Με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνδυασμό με τον συνολικό σχεδιασμό ανάπτυξης της, η Παγκρήτια Τράπεζα πέραν του υφιστάμενου δικ...

CPLP: Καθαρά κέρδη 125,4 εκατ. δολάρια το 2022

Η ναυτιλιακή εταιρεία Capital Product Partners L.P. (CPLP), συμφερόντων της Οικογένειας Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοίνωσε σήμερα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο που έληξε...

Φόρτωση άρθρων...