Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Προωθεί μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα έως το 2025

Μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια με φόντο τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση του φυσικού αερίου, προωθεί η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας.

Όπως δήλωσε από τη ΔΕΘ, ο Γενικός Διευθυντής Λεωνίδας Μπακούρας, οι προοπτικές ανάπτυξης από την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού προγράμματος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κρίνονται ιδιαίτερα ευοίωνες, παρά την έντονη μεταβλητότητα που συνεχίζει να επικρατεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Η αυξανόμενη χρήση του φυσικού αερίου καθορίζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της εταιρείας, ο οποίος στοχεύει στην κατασκευή προηγμένων υποδομών σε όλο και περισσότερες περιοχές, έτσι ώστε να υπάρξει οριστική απεξάρτηση από τον άνθρακα στο πλαίσιο της "πράσινης" ενεργειακής μετάβασης.

Η εταιρεία κατέχει ηγετικό ρόλο και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη "έξυπνων" και καινοτόμων δικτύων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καραβίας στον Κύκλο Ιδεών: Οι επενδύσεις κεντρικό ζήτημα για την ελληνική οικονομία

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ασφαλώς έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτεί την οικονομία και τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που έχει ανάγκη για τα επόμενα χρόνια.Το επιβεβαιώνουν άλλ...

Μ. Τσαμάζ (ΟΤΕ): Εστίαση στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και όχι σε παράλογες προωθητικές κινήσεις

Απέναντι στον ανταγωνισμό «στάθηκε» για τελευταία φορά σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, αφού όπως είναι γνωστό αποχωρεί από τη θέση του στο τέλος Ιουνίου. Α...

Φόρτωση άρθρων...