Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Προσφορές σε αξεσουάρ και gadget τεχνολογίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ τεχνολογίας και gadget για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις θα βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στο germanos.gr.

Μέχρι και τις 10 Ιουλίου  οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 36 άτοκες δόσεις  αξεσουάρ όπως ηχεία, party boxes, earbuds, handsfree, powerbanks, αδιάβροχες θήκες, βάσεις στήριξης και φορτιστές αυτοκινήτου, αλλά και gadget όπως smartwatches, drones, action cameras, scooters, ποδήλατα & hoverboard, από κορυφαίους κατασκευαστές και με εξελιγμένες λειτουργίες, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν άμεσα την online παραγγελία τους από το πλησιέστερο τους κατάστημα, από 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, με τη νέα υπηρεσία G Click & Collect.

 

Ενδεικτικά, οι καταναλωτές θα βρουν:

  • τα ασύρματα ακουστικά JBL Wave 200TWS, για δυνατό ήχο χάρη στην ενίσχυση μπάσων JBL Deep Bass και αυτονομία μπαταρίας έως 20 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης, από 79,90€  στα 49,90€
  • το Bluetooth ηχείο AKAI ABTS-55, με LED φωτισμό, ανθεκτικό στο νερό με πιστοποίηση IPX5, ισχύ 50W και αυτονομία μπαταρίας έως 3,8 ώρες, από 79,90€ στα 49,90€
  •  επιλεγμένα Smartwatches από 99€ με δώρο Ecolife μπουκάλι αξίας 12,90€
  • επιλεγμένα Scooters από 229€ με δώρο βάση στήριξης SHARP για Smartphones αξίας 23,90€ 
  • την X'TREM 4K Dual Selfie Action Camera, για βίντεο υψηλής ανάλυσης έως 4Κ και φωτογραφίες έως 16MP, ιδανική για selfies χάρη στις δύο κάμερες που διαθέτει και με αδιάβροχη θήκη για υποβρύχιες λήψεις, από 69,90€ στα 54,90€.

 

Επιπλέον, με κάθε αγορά που κάνουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι εγγεγραμμένοι χρήστες του G App κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, webinars τεχνολογίας, διαγωνισμούς κ.ά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...