Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Πρώτη σε συναλλαγές και τον Αύγουστο

Παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή των ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις συναλλαγές τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά (ελληνικών και ξένων) κατέλαβε για έναν ακόμη μήνα, η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, με μερίδιο αγοράς άνω του 20%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τον Αύγουστο, το μερίδιο αγοράς της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ανήλθε σε 20,43% επί του συνόλου των συναλλαγών, με την αθροιστική αξία των συναλλαγών των χρεογράφων να διαμορφώνεται στο ποσό των 403,85 εκατ. ευρώ.

Η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή των ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις συναλλαγές τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών και από το 10,06% το 2017, βρέθηκε στην πρώτη θέση των μεριδίων το 2019 με 17,13%.

Έκτοτε παρουσιάζει σταθερή αύξηση του μεριδίου, κρατώντας την πρώτη θέση έως σήμερα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών: Ιδέες και θέσεις για την προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συμμετείχαν σε roundtable συζήτηση με τίτλο «Ιδέες, Θέσεις και Παραδείγματα για την Προαγωγή της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας...

Φόρτωση άρθρων...