Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Σημαντική υπερκάλυψη για το ομόλογο της Capital: Έχει ήδη συγκεντρώσει 200 εκατ. ευρώ

Επιχειρήσεις

Πολύ ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον έχει προσελκύσει το ομόλογο της CPLP Shipping Holdings του ομίλου Μαρινάκη, η δημόσια εγγραφή για το οποίο ξεκίνησε χθες στις 10 το πρωί.

Ιδιαίτερα ισχυρό είναι το ενδιαφέρον για το ομόλογο πενταετούς διάρκειας ύψους 150 εκατομμυρίων  ευρώ της Capital Product Partners L.P. (CPLP), καθώς,σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 200 εκατομμύρια ευρώ.


Η διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί  στις 16:00 της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου.

Το ισχυρό ενδιαφέρον αναμένεται να οδηγήσει την τελική τιμολόγηση για το ετήσιο επιτοκιακό «κουπόνι» θα διαμορφωθεί στο κάτω άκρο του καθορισμένου εύρους των αποδόσεων.

Το εύρος τιμής είναι 2,6% με 3%, με την αγορά να περιμένει ότι θα κλείσει στο 2,6% – 2,7%.

Με την παρούσα έκδοση η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως εγγυήτρια του ομολόγου από τη θυγατρική της CPLP Shipping Holdings PLC, βάζει ουσιαστικά τη σφραγίδα της στην ανάπτυξη μιας νέας αγοράς ναυτιλιακών ομολόγων στη χώρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αυτή την κίνηση διευρύνει την αγορά ναυτιλιακών ομολόγων στη χώρα μας και στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης και στη διεθνή ναυτιλιακή -και όχι μόνο- κοινότητα για τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...