Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ο Mytilineos πούλησε φ/β πάρκα στην ιταλική Enel Green Power

Δύο μεγάλα υπό κατασκευή πάρκα, ισχύος 90 MW, τα οποία βρίσκονται στη Ρουμανία, πούλησε προ ημερών η Mytilineos με αγοραστή την ιταλική Enel Green Power.

Τα δύο πάρκα πρόκειται να τεθούν σε εμπορική λειτουργία στα τέλη του 2022 ή το αργότερο στις αρχές του 2023. Τα έργα αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Renergy Power Plants, εταιρεία ανάπτυξης έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με σημαντική εμπειρία στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική.

Ο Τομέας RSD θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη και κατασκευή των έργων. Τα φωτοβολταϊκά πάρκα βρίσκονται στη Νότια Ρουμανία, κοντά στο Βουκουρέστι.

Το  μεγαλύτερο είναι το Calugareni, ισχύος 63 MW και η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τα τέλη του 2021. Τα υπόλοιπα 26MW βρίσκονται υπό ανάπτυξη. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Π. Μυλωνάς: Η Εθνική θα επενδύσει στον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό των Ελλήνων

Τον κρίσιμο ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι τράπεζες στην ενίσχυση του χρηματοοικονομικού εγγραμματισμού στην Ελλάδα, επισήμανε ο κ. Παύλος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθν...

Eurobank: Περιοδεία Διοίκησης στις Κυκλάδες - Future Branch στην Πάρο, το πρώτο στη νησιωτική Ελλάδα

Περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της Eurobank από σήμερα, Δευτέρα, 15 Απριλίου, έως και την προσεχή Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, σε Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σύρο, τέσσερις από τους πλ...

Φόρτωση άρθρων...