Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τελευταία εβδομάδα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας με κλήρωση για δώρα από την Attica Bank

Επιχειρήσεις
Tags: Attica Bank

Η Attica Bank επιβραβεύει εκείνους που θα επιλέξουν να κάνουν την πληρωμή των φετινών τελών κυκλοφορίας στα κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας, έως τη λήξη της φετινής προθεσμίας πληρωμής.

Όσοι αξιοποιήσουν το δίκτυο καταστημάτων, καθώς και το Attica e-banking και Attica Mobile, για να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2023, συμμετέχουν αυτομάτως σε κλήρωση για να κερδίσουν δέκα (10) δωροεπιταγές για την αγορά καυσίμων από την Aegean Oil, αξίας πενήντα (50) ευρώ η κάθε μία, καθώς και δέκα συνδρομές εξάμηνης οδικής βοήθειας από την Interamerican.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση αρκεί να εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας από 22/02/2023 έως και 28/02/2023 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  •  Κατάθεση μετρητών στα ταμεία του δικτύου καταστημάτων της Attica Bank
  • Χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού Attica Bank
  • Χρέωση της κύριας πιστωτικής κάρτας Attica Bank, οπότε και έχει την επιπλέον δυνατότητα πληρωμής μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις. 

Οι αναλυτικοί όροι της διαδικασίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Attica Bank. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών: Ιδέες και θέσεις για την προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συμμετείχαν σε roundtable συζήτηση με τίτλο «Ιδέες, Θέσεις και Παραδείγματα για την Προαγωγή της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας...

Φόρτωση άρθρων...