Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΗΡΩΝ υπογράφουν συμφωνίες με μεγάλους καταναλωτές

Η ενεργειακή κρίση έχει αυξήσει την κινητικότητα στις συμβάσεις για την προμήθεια ενέργειας

Τις 4 πρώτες μακροχρόνιες συμβάσεις πώλησης ενέργειας με μεγάλους βιομηχανικούς και εμπορικούς πελάτες, υπέγραψαν οι ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΗΡΩΝ, του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Οι δύο εταιρείες προσφέρουν άμεση πρόσβαση των τελικών καταναλωτών στη φθηνή "πράσινη" ενέργεια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις για τη σύναψη αντίστοιχων συμβάσεων και με άλλους σημαντικούς ομίλους.

Η ενεργειακή κρίση έχει αυξήσει την κινητικότητα στις συμβάσεις για την προμήθεια ενέργειας, καθώς οι ανοδικές τάσεις στις τιμές, αναμένεται να διατηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Οι μακροχρόνιες συμβάσεις απευθύνονται σε μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, ενώ εναρμονίζονται πλήρως με τους στόχους για αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, περαιτέρω διείσδυση των ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα της χώρας και στήριξη της ανάπτυξης έργων ΑΠΕ μέσω διμερών εμπορικών συμβάσεων με τελικούς καταναλωτές. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Διαχειρίζεται 1,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης - Αίτημα για επιπλέον 300 εκατ. ευρώ

H Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε σήμερα αίτημα λήψης της επόμενης δόσης κεφαλαίων, ύψους €300 εκ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), ύστερα από την επιτυχή απορρόφηση των...

Φόρτωση άρθρων...