Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Βράβευση του προέδρου και CEO του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Επιχειρήσεις

Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ βράβευσαν σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την έμπρακτη ανταπόκριση, συνδρομή και υποστήριξη του Ομίλου στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα στην επιτήρηση και ενίσχυση της φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της χώρας.

Η βράβευση έγινε στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων "Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου", του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Επίσης επιδόθηκαν τα διακριτικά του βαθμού του εφέδρου λοχαγού στον κ. Τσαμάζ, κατόπιν της πρόσφατης προαγωγής του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αρχηγοί ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης καθώς και η executive director εταιρικής Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ Ντέπη Τζιμέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρ. Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς) : Πρώτη θετική ένδειξη το α΄ τρίμηνο του 2024 για τους εφετινούς στόχους

«Τα μεγέθη του α’ τριμήνου συνιστούν ένα ισχυρό σύνολο αποτελεσμάτων που επιβεβαιώνουν την επίτευξη ή ακόμα και την υπέρβαση των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειρα...

Φόρτωση άρθρων...