Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

Τα νέα iPhone 13 είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στη WIND

Επιχειρήσεις

Η WIND Ελλάς, ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτει από σήμερα και μέχρι 14 Οκτωβρίου, για προ-παραγγελία τη νέα σειρά της Apple, τα iPhone 13. 

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν μέσω του https://wn.gr/iPhone13 ή και στο δίκτυο των καταστημάτων τα πολυαναμενόμενα iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 και iPhone 13 mini.

Επιπλέον μέσα από την υπηρεσία της WIND «Bring to Save» ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα πολυπόθητα νέα smartphones με όφελος έως και 820€, επιστρέφοντας την παλιά του συσκευή. 

Η νέα σειρά της Apple παρουσιάστηκε σε εκδήλωση τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, με την εταιρία να ενημερώνει για τα τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 13, τα χαρακτηριστικά των οποίων τα κάνουν τα μοναδικά τεχνολογικά προϊόντα της αγοράς, ενώ παράλληλα διευρύνουν την γκάμα των συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο 5G.

Αναλυτικά, τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αναβάθμιση που έγινε ποτέ σε σύστημα κάμερας, ενώ η Super Retina XDR οθόνη 6,1-ιντσών και 6,7-ιντσών με ProMotion κάνει γρηγορότερη την απόκριση και απρόσκοπτη την εμπειρία χρήσης. Επιπρόσθετα τα κορυφαία μοντέλα της Apple, με ανθεκτικό σχεδιασμό και κορυφαία IP68 αντοχή στο νερό, διαθέτουν αστραπιαίο A15 Bionic επεξεργαστή και ασύλληπτη ταχύτητα 5G, ενώ το πιο επαναστατικό χαρακτηριστικό των συσκευών είναι η μεγαλύτερη επάρκεια μπαταρίας.

Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini διαθέτουν αντίστοιχες δυνατότητες με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max ως προς το σύστημα διπλής κάμερας, τον A15 Bionic επεξεργαστή, τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τον ανθεκτικό σχεδιασμό, ασύλληπτη ταχύτητα 5G και τη φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR 6,1-ιντσών και 5,4-ιντσών.

Η WIND, υποστηρίζοντας έμπρακτα την καθημερινότητα του καταναλωτή ώστε να ζει στον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό να απολαμβάνουν όλοι αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας. 

Τα απίθανα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 13, σε συνδυασμό με το όφελος έως και 820€ από την υπηρεσία της WIND «Bring to Save», κάνουν την απόκτηση τους πιο εύκολη και οικονομική από ποτέ!
 

Περισσότερα εδώ: https://wn.gr/iPhone13

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Εκκληση συσπείρωσης για την αυτάρκεια της Ευρώπης σε πρώτες ύλες

Έκκληση στην Ευρώπη να δράσει επειγόντως στον τομέα των Πρώτων Υλών και να γεφυρώσει το αυξανόμενο χάσμα ανταγωνιστικότητας σε σχέση με άλλες οικονομίες, παρέχοντας πολύ ισχυρά θεσ...

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα – Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω της συμμετοχής τους στο ΟΠΑΠ Forward, έχουν ως στόχο οι 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον νέο κύκλο το...

Φόρτωση άρθρων...