Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Υψηλές αποδόσεις από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Επιχειρήσεις

Συνεχίζει η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή να προσφέρει υψηλές μερισματικές αποδόσεις στους μετόχους της ως αποτέλεσμα της πρωτοπόρου στρατηγικής που έχει χαράξει εδώ και χρόνια και δεν είναι άλλη από τη δραστηριότητά της στους τομείς των ΑΠΕ και του περιβάλλοντος.

Έτσι και φέτος η εταιρεία μέλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα επιστρέψει κέρδη στους επενδυτές που την εμπιστεύονται και είναι τοποθετημένοι στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας για την έγκριση της διανομής κερδών και προαιρετικών αποθεματικών προηγούμενων χρήσεων περίπου 20 εκατ. ευρώ 19.695.365,30 ευρώ δηλαδή 0-17 ευρώ ανά μετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος είναι η δεύτερη φορά που η εταιρεία θα προβεί σε αυτή την κίνηση ενώ ήδη το ίδιο ποσό διανεμήθηκε στους μετόχους και το περασμένο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους 

Δηλαδή η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ επέστρεψε μόνο φέτος στους μετόχους της περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Η στρατηγική επιλογή της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή να επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη έχει ως αποτέλεσμα να έχει επιστρέψει στους μετόχους της μέσα στην τριετία 2018-2020 συνολικά περίπου 120 εκατ. ευρώ και έπεται και συνέχεια…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...