Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Aston Martin DΒΧ: Tο «ισχυρότερο πολυτελές SUV» (VIDEO)

H βρετανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο της επερχόμενης DBX και υπόσχεται πως θα είναι το «ισχυρότερο πολυτελές SUV»

Αυτοκίνητο

Το τελευταίο διάστημα η Aston Martin μας προϊδεάζει συχνά για επερχόμενα μοντέλα της. Η αρχή έγινε με τη νέα Vantage V12 και τώρα μας παρουσιάζει ένα νέο, μικρής διάρκειας teaser βίντεο. Η βρετανική φίρμα ετοιμάζεται να λανσάρει μια πολύ ισχυρή έκδοση της DBX, την οποία βαφτίζει ως το «ισχυρότερο πολυτελές SUV».

Επιπλέον εμφανίζει το μήνυμα: «Έρχεται αλλαγή. Η δύναμη θα μιλήσει». Μας δείχνει ορισμένα πλάνα από τις ζάντες, το εσωτερικό και το αμάξωμα. Δεν παρέλειψε βέβαια να μας δώσει μια γεύση από τον ήχο της εξάτμισης.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τεχνικά χαρακτηριστικά από το συγκεκριμένο μοντέλο που έχει "συλληφθεί" από το φωτογραφικό φακό, να κάνει δοκιμές στο θρυλικό Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας.

Η βασική έκδοση της DBX αποδίδει 542 ίππους και 700 Nm ροπής χάρη στον V8 κινητήρα 4 λίτρων της Mercedes-AMG. Παρά το γεγονός πως μπορεί να δούμε μια πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα αυτού, δεν αποκλείεται η βρετανική φίρμα να κάνει την έκπληξη και να φορέσει στο μοντέλο τον 5,2 λίτρων V12 κινητήρα απόδοσης 715 ίππων της DBS Superleggera.

Περισσότερες πληροφορίες για το συναρπαστικό όπως αναμένεται νέο SUV μοντέλο της Aston Martin, θα μάθουμε την 1η Φεβρουαρίου όπου έχει οριστεί η επίσημη παρουσίασή της.

Δείτε το παρακάτω teaser βίντεο της Aston Martin DBX.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...