Όμως, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο για τα μέλη μιας ομάδας της Formula 1, τα υψηλόβαθμα για την ακρίβεια, να αποκτούν ένα αυτοκίνητο του ανταγωνισμού. Πρόσφατα ο Toto Wolff, διευθυντής της Mercedes F1, πούλησε τη συλλεκτική του Ferrari F40, ενώ και ο ίδιος ο Verstappen έχει ήδη στην κατοχή του μία άλλη Ferrari, τη σπάνια Monza SP2 του 1,7 εκατομμυρίου ευρώ.

Τώρα ο Ολλανδός δείχνει να ενδιαφέρεται να προσθέσει άλλο ένα δημιούργημα του Maranello στη συλλογή του, μια Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano που εθεάθη το πρωί της Τετάρτης (25/1) να εξετάζει λεπτομερώς στην αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρείας, Scuderia Monte Carlo, στο Μονακό όπου διαμένει.

Θα ήταν ολοσδιόλου εκτός πραγματικότητας, πάντως, να υποπτευθεί κανείς ότι με την αγορά μιας Ferrari ο Verstappen υποδεικύει ότι μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει οδηγός της Scuderia στη F1. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028, οπότε και -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- είναι πολύ πιθανόν να βάλει τέλος στην καριέρα του στο σπορ.

Σε κάθε περίπτωση, με την απόκτηση της SF90 Stradale Assetto Fiorano o Max Verstappen αποδεικνύει αυτό που είχε πει κάποτε ο Sebastian Vettel: πως, κατά βάθος, όλοι είναι λάτρεις της Ferrari.