Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Αυτή είναι η πιο «κουλή» απόπειρα παρκαρίσματος (video)

Είναι αδύνατον να κατανοήσει κανείς τι υπάρχει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου. Και πιθανόν ούτε πόσο αλκοόλ στο αίμα του.

Αυτοκίνητο

Καθημερινά σας γράφουμε για τα δεκάδες συστήματα υποβοήθησης που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα για να κάνουν πιο εύκολη και καθημερινή την ζωή των οδηγών.

Ατέλειωτα ξενύχτια μηχανικών και εκατομμύρια ευρώ των εταιριών ξοδεύονται ώστε ένα αυτοκίνητο να μην τρακάρει για ψύλλου πήδημα. Ή ακόμα και να παρκάρει μόνο του χωρίς την ανάγκη του οδηγού του.

Όμως, ο άνθρωπος ήταν και θα παραμείνει να διαθέτει την διαβόητη ελευθερία της βούλησης και να αποφασίζει αυτός αν θα πάει κόντρα όχι μόνο στα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά και στην λογική.

Στην περίπτωση μας βλέπουμε έναν κύριο που προσπαθεί να παρκάρει το SUV του σε έναν χώρο που υπάρχει ένα εμφανές κάθετο μεταλλικό απαγορευτικό.

Ας υποθέσουμε ότι στην πρώτη απόπειρα με την οπισθογωνία, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και πέφτει με δύναμη πάνω σε αυτό το σταθερό εμπόδιο.

Στην συνέχεια, και αφού καταφέρνει να σταματήσει το αυτοκίνητο που του έχει ξεφύγει μόνο του, περνάει στην “Ζώνη του Λυκόφωτος”.

Και προσπαθεί χωρίς κανένα λόγο και αιτία να παρκάρει με την μούρη πλέον στον ίδιο ακριβώς χώρο. Όπου προς έκπληξη όλων δεν κάνει καμία προσπάθεια να μην τρακάρει, με το άτυχο αυτοκίνητό του να χτυπάει και πάλι με δύναμη πάνω στο σταθερό εμπόδιο.

Αφού βγαίνει ατάραχος και ρίχνει μια αδιάφορη ματιά στην ζημιά που έχει κάνει, αποφασίζει ότι τελικά δεν είναι η ώρα του παρκαρίσματος. Ίσως αργότερα, αφού περάσει για μερικά ακόμα ποτάκια στην παρακείμενη παμπ…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για την Aston Martin DBX707

Η Aston Martin καταργεί σύντομα τις υπόλοιπες εκδόσεις και αφήνει στην αγορά μονάχα την DBX707, η οποία έχει ανανεωθεί ελαφρώς στο εξωτερικό και περισσότερο στο εσωτερικό.

Φόρτωση άρθρων...