Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο της Meloni (video)

Η Giorgia Meloni ανέλαβε τα καθήκοντά της ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, ενώ προχώρησε και στην επιλογή αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις της

Αυτοκίνητο

Διακριτικά κομψή ήταν η πρώτη επίσημη άφιξη της νέας πρωθυπουργού της Ιταλίας Giorgia Meloni, στο Palazzo Chigi, την έδρα του Υπουργικού Συμβουλίου και επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού της της χώρας.

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της γειτονικής χώρας κατέφτασε στο Palazzo Chigi ως συνοδηγός μέσα σε μία σκούρου γκρι χρώματος Alfa Romeo Giulia Q2, η οποία συνοδευόταν από μία ίδιου χρώματος Stelvio. Η εν λόγω Giulia δεν είχε διαφορές από το sedan που διατίθεται στο κοινό, εκτός από τα σημαιάκια στα εμπρός φτερά.

Η συγκεκριμένη Giulia είναι η πισωκίνηση έκδοση του sedan της ιταλικής εταιρείας, η οποία φέρει κάτω από το καπό της τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα της Alfa Romeo. Στη συγκεκριμένη έκδοση η απόδοση του δίλιτρου εν σειρά 4κύλινδρου μοτέρ φτάνει στους 280 ίππους και τα 400 Nm ροπής και η ισχύς φτάνει μόνο στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου οχτώ σχέσεων.

Με το μοτέρ σε αυτή την έκδοση και την κίνηση στους πίσω τροχούς η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται για το sedan της Alfa Romeo σε 5,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 243 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στη γκάμα της Giulia -πλέον είναι διαθέσιμη μόνο ως 4κίνητηQ4- με την ιταλική κυβέρνηση να έχει προμηθευτεί το συγκεκριμένο sedan το 2019, ως μέρος ενός στόλου 10 αυτοκινήτων. Σύμφωνα και με τα όσα επικαλούνται ιταλικά μέσα η εν λόγω Giulia ενδέχεται να φέρει και θωράκιση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...