Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Bugatti Chiron Pur Sport και Super Sport! (video)

Τα συγκλονιστικά supercars της γαλλικής μάρκας πρωταγωνιστούν εντός και εκτός πίστας

Αυτοκίνητο
Tags: Bugatti

Όταν τα άλογα είναι σχεδόν αμέτρητα, η εμφάνιση συγκλονίζει, οι επιδόσεις ζαλίζουν, τότε ακόμα και 98 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να σε καθηλώσουν. Τόσο διαρκεί το video που ακολουθεί αλλά είναι αρκετά.

Και υπάρχουν πέντε λόγοι για αυτό – όλοι με το εμβληματικό σήμα της Bugatti. Της γαλλικής μάρκας που ξέρει να δημιουργεί supercars που επαναπροσδιορίζουν την αυτοκίνηση. Όπως η εξωπραγματική Chiron με τον θηριώδη 8-λιτρο W16 κινητήρα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε τρεις με τρεις Chiron Pur Sport (1500 άλογα και 1600 Nm ροπής) και δύο Chiron Super Sport (1600 άλογα και ισάριθμα Nm), οι οποίες μοιράζουν απλόχερα συναισθήματα.

«Ξυπνούν» αξημέρωτα και με το πρώτο φως της αυγής ξεχύνονται στην πίστα Paul Ricard. Επιταχύνουν, κυνηγούν apex, πατάνε σε kerb, προσφέρουν μελωδίες με κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού του δοκιμαστή της μάρκας, Άντι Γουάλας, στο πεντάλ του γκαζιού.

Και έπειτα, αφήνουν το σιρκουί της Formula 1 και παίρνουν τους επαρχιακούς δρόμους της Νότιας Γαλλίας, οργώνοντας τη σαγηνευτική Κυανή Ακτή. Όλα αυτά, στο πλαίσιο του «Bugatti driving days», μίας εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

Για να αξιοποιήσουν τα supercars τους οι τυχεροί ιδιοκτήτες τους και να απολαύσουμε την αυτοκίνηση στα καλύτερά της εμείς!

Περισσότερα πατώντας play!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...