Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Φορτίζει το ηλεκτρικό του Fiat 500 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (vid)

Στο νέο διαφημιστικό σποτ για το Fiat 500e, ο διάσημος ηθοποιός επιλέγει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης αντί για λιμουζίνα

Αυτοκίνητο
Tags: fiat 500

Στον «αέρα» βγήκε το νέο διαφημιστικό σπορ για το ηλεκτρικό 500, προϊόν της συνεργασίας της Fiat με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό μήνυμα με τίτλο «The Driver», το οποίο σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Βέρνερ.

Στο σποτ που γυρίστηκε στα Universal Studios του Λος Άντζελες, ακούγεται το τραγούδι «La Dolce Vita», από τη θρυλική ταινία του Φεντερίκο Φελίνι. Το σενάριο θέλει τον Ντι Κάπριο, που έχει μόλις τελειώσει τα γυρίσματα, να παραδίδει στον οδηγό του το κλειδί του Fiat 500. Εκείνος αλλάζει γρήγορα γνώμη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πίσω από το τιμόνι του ιταλικού μοντέλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για την Aston Martin DBX707

Η Aston Martin καταργεί σύντομα τις υπόλοιπες εκδόσεις και αφήνει στην αγορά μονάχα την DBX707, η οποία έχει ανανεωθεί ελαφρώς στο εξωτερικό και περισσότερο στο εσωτερικό.

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...