Τρίτη
30 Απριλίου 2024

H Honda Motorcycles στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Από Scooters μέχρι Super Sport, αυτές τις μηχανές θα έχει η Honda στο περίπτερό της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, από 10 έως 14 Απριλίου.

Αυτοκίνητο

Η Honda Motorcycles θα έχει δικό της περίπτερο στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, όπου θα παρουσιάσει μια νέα, διευρυμένη γκάμα μηχανών κάθε τύπου, όπως Scooter, Cub, Adventure, Street, Off-Road, Touring, 125cc και Super Sport.

Πιο συγκεκριμένα, το παρόν θα δώσει η νέα streetfighter της Honda CB1000 Hornet και η μεσαίου κυβισμού στη Super Sport κατηγορία CBR600RR, που επιστρέφουν φέτος στην Ευρώπη.

Παράλληλα, στο περίπτερο της Honda, σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται η γυμνή τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού CB650R, καθώς και η CBR650R. Και οι δύο μηχανές φέρουν την νέα τεχνολογία E-Clutch, η οποία έχει αγωνιστικό DNA. Είναι μάλιστα οι πρώτες μηχανές της Ιαπωνικής εταιρείας που ενσωματώνουν αυτή την τεχνολογία και η Honda υπόσχεται ότι η οδήγηση αυτών των νέων μοτοσυκλετών θα είναι πιο ευχάριστη και συναρπαστική για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων ή εμπειρίας.

Στο περίπτερο θα βρίσκεται επίσης και το ολοκαίνουργιο EM1 e:, το πρώτο δίτροχο ηλεκτρικό όχημα της Honda που παρουσιάζεται στην Ευρώπη με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το μοντέλο αυτό προορίζεται για τη γενιά αναβατών που σέβεται το περιβάλλον, ενώ σημαντική παρουσία θα έχει και η NX500, η διάδοχος της best-seller μικρής adventure μοτοσυκλέτας CB500X, η οποία είναι κατάλληλη και για κατόχους διπλώματος κατηγορίας A2.

Τέλος, το παρόν θα δώσουν και οι ναυαρχίδες της Honda. Οι νέες  CRF1100L Africa Twin Adventure Sports και CRF1100Africa Twin αναβαθμίζονται σημαντικά με εξοπλισμό για μεγάλες αποστάσεις. Οι αναβαθμίσεις αυτές σύμφωνα με την Honda ενισχύουν ακόμα πιο πολύ τις ταξιδιωτικές τους ικανότητες για όσους θέλουν να φτάσουν πολύ μακριά σε δύο τροχούς. Η έκθεση θα γίνει στο Metropolitan Expo, από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...