Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Η BMW iX Flow… μεταμορφώνεται! (video)

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε στη CES 2022 την ηλεκτροφορτική τεχνολογία E Ink

Αυτοκίνητο
Tags: bmw x flow

Δεν πάει πολύς καιρός απ’ όταν βλέπαμε σε ταινίες δράσης αυτοκίνητα να αλλάζουν χρώμα και κάναμε λόγο για διόλου ρεαλιστικά σενάρια. Να όμως που ακριβώς αυτό, το αυτοκίνητο… χαμαιλέοντας, είναι ήδη πραγματικότητα.

Δεν ήταν μόνο η πανίσχυρη iX Μ60 που παρουσιάστηκε από τη BMW στην Έκθεση Τεχνολογίας CES 2022 που λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας. Οι Γερμανοί παρουσίασαν και την iX Flow με τεχνολογία E Ink, που προσφέρει την προοπτική μιας μελλοντικής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί την ψηφιοποίηση για να προσαρμόσει και το εξωτερικό χρώμα του οχήματος, σε διαφορετικές καταστάσεις και ατομικές επιθυμίες. Η επιφάνεια της BMW iX Flow μπορεί να μεταβάλλει την απόχρωσή της καθ’ υπόδειξη του οδηγού. Με το πάτημα ενός κουμπιού!

Παράλληλα, μέσω των επιλογών ρυθμίσεων «My Modes» ο οδηγός μπορεί να προσαρμόζει και την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του οχήματος, εξ ολοκλήρου σύμφωνα με την προσωπική διάθεση και την οδηγική εμπειρία που επιθυμεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...