Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Η ΒΜW iX στο κέντρο της Αθήνας (video)

Στη βιτρίνα του Attica City Link η νέα ηλεκτρική BMW iX κάνει την εμφάνισή της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για μια βιώσιμη κινητικότητα

Αυτοκίνητο
Tags: bmw ix

Η BMW θέλει να επαναπροσδιορίσει την έννοια της βιωσιμότητας στη χώρα μας και προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση. Συγκεκριμένα δημιούργησε μια ψηφιακή βιτρίνα που απεικονίζει την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX. Αυτό πραγματοποιείται μέσω μιας τεράστιας οθόνης υψηλής ακρίβειας.

Γύρω από αυτήν και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του «φανταστικού». Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης».

 

Η κίνηση αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο. Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...