Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Κρατηθείτε: Μazda RX-7 με 2.000 ίππους (video)

Born in the USA και ανέβασε τον ήχο σε αυτή τη νέα σειρά βίντεο με υπέρ-βελτιωμένα αυτοκίνητα

Αυτοκίνητο
Tags: mazda

Καλώς ήρθες στη νέα σειρά βίντεο με τα πιο εξωφρενικά βελτιωμένα (aka τούμπανα) αυτοκίνητα των ΗΠΑ. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε εισάγουμε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο από το προσωπικό Mazda RX-7 του παρουσιαστή της σειράς Rob Dahm.

Το Mazda RX-7 του Rob δεν είναι ένα "απλό" βελτιωμένο αυτοκίνητο. Έχει κινητήρα με τέσσερις ρότορες και είναι τελείως χειροποίητο, με πολλά κομμάτια από Corvette, Toyota Supra, BMW και Nissan GT-R. Βασικός στόχος του Rob να "πιάσει” τους 2.000 ίππους και συμπληρωματικός στόχος να κατέβει στην Κόλαση και να τρομάξει τους δαίμονες.

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο μπορείς να απολαύσεις για πρώτη φορά τον Rob πίσω από το τιμόνι του RX-7 που ουρλιάζει στις 10.000 rpm. Μπορείς επίσης να παρατηρήσεις πόσο κοντά στην πολτοποίηση βρίσκεται το δεξί του χέρι, όταν αλλάζει ταχύτητες αλλά και το αριστερό του πόδι που φαίνεται από το πλάι του οχήματος. Και μια συμβουλή: βάλε τα καλά ηχεία γιατί αυτό το αυτοκίνητο το αξίζει. Αλλά πρόσεχε με το volume και μην αφήσεις παιδιά και υπερήλικες στο δωμάτιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...