Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Νέο Suzuki V-Strom 800DE: Πανέτοιμο να σε πάει παντού (video)

Η ολοκαίνουργια γενιά του μεσαίου κυβισμού Suzuki V-Strom ήρθε για να συνεχίσει στην επιτυχημένη εμπορική πορεία της σειράς που αποτέλεσε επί σειρά ετών best seller και στην Ελλάδα

Αυτοκίνητο

Αναμφίβολα η σειρά Suzuki V-Strom βοήθησε τα μέγιστα στην εδραίωση των on-off/adventure μοτοσικλετών στη συνείδηση του κοινού, από την παρουσίασή της το 2002 μέχρι σήμερα.

Μάλιστα η μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρείας ήταν επί σειρά ετών το best seller μοντέλο της κατηγορίας του στην ελληνική αγορά και η δημοφιλία, αλλά και η αντοχή του στο χρόνο, είναι εμφανή ακόμη και σήμερα με χιλιάδες V-Strom να κυκλοφορούν στους δρόμους της Ελλάδας.

yrt
y
t

Best seller από κούνια

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη V-Strom συνεχίστηκε όλα τα επόμενα χρόνια, μέχρι και το πρόσφατο λανσάρισμα του V-Strom 1050DE το 2022, το οποίο πρόσθεσε ακόμη περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση και πέρα από εκεί που σταματούν οι ασφάλτινες διαδρομές. Μέχρι σήμερα, οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις έχουν ανέλθει σε περισσότερες από 440.000 μονάδες. Τώρα το V-Strom 800DE είναι έτοιμο να ανοίξει και πάλι νέους δρόμους, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Σχεδιασμένο από λευκό χαρτί το ολοκαίνουργιο V-Strom 800DE παρουσιάζεται ως η πιο ολοκληρωμένη μεσαίου κυβισμού adventure μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρείας και ενσωματώνει στη σχεδίασή της όλες εκείνες τις προδιαγραφές που δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος της κατηγορίας «περιπέτειας» που θα ακολουθήσει τον αναβάτη του με όρεξη και ενθουσιασμό και εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...