Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Volkswagen Touareg –Πότε θα αποκαλυφθεί;

Η Volkwagen ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Touareg και σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές του, αλλά και κάποια από τα στοιχεία του

Αυτοκίνητο

Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg 3ης γενιάς θα κάνει την πρεμιέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι, φέροντας μια σειρά από αλλαγές και αναβαθμίσεις σε τεχνολογία, καθώς και στο τεχνικό κομμάτι.

Αρχικά, το νέο top γερμανικό SUV θα είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που θα φέρει το φωτιζόμενο τη νύχτα πίσω λογότυπό της (σε κόκκινο χρώμα, όπως και τα πίσω φώτα), ύστερα από αλλαγή της νομοθεσίας στην Ε.Ε. που από τον περασμένο Ιανουάριο επιτρέπει τα φωτιζόμενα λογότυπα στα αυτοκίνητα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις Η.Π.Α. και Κίνα.

Η

Έπειτα, στο εμπρόσθιο μέρος συναντούμε τη νέα γενιά matrix φώτων, κάθε ένα εκ των οποίων φέρει 19.200 μικρό-LED λαμπτήρες που προσφέρουν εξαιρετική φωτεινότητα τη νύχτα, ενώ παράλληλα εστιάζουν στις άκρες του οδοστρώματος σε στενές διαδρομές για να είναι όσο το δυνατόν πιο ορατές από τον οδηγό.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πλαίσιο του πάντα τετρακίνητου Touareg, με την ανάρτηση (και την προαιρετική αερανάρτηση) να έχουν νέες ρυθμίσεις για βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στην κορυφαία άνεση και την οδική ασφάλεια.

Υπάρχει επίσης ένας νέος αισθητήρας φόρτωσης οροφής, που αναγνωρίζει πότε υπάρχει π.χ. μια μπαγκαζιέρα και προσαρμόζει τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της ευστάθειας του αυτοκινήτου στο έξτρα βάρος που υπάρχει στο πάνω τμήμα του.

Η

Από εκεί και πέρα, συναντούμε μια νέα σειρά σχεδίων ζαντών έως και 21 ιντσών, επίσης η έκδοση R που είναι plug-in υβριδική φέρει μπλε δαγκάνες φρένων, ενώ αναμένεται να δούμε και «φρεσκαρισμένους» προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό παραμένει το ψηφιακό «Innovision Cockpit», με 15 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Επίσης, έχουν γίνει και κάποιες επεμβάσεις ποιοτικής άνεσης, όπως είναι τα πιο μαλακά υλικά περιμετρικά του τούνελ της κεντρικής κονσόλας και του κεντρικού υποβραχιονίου.

Η

Τέλος και σε ό,τι αφορά στους κινητήρες δεν αναμένουμε κάποια αλλαγή, με τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα των 231 και 286 ίππων να παραμένει, όπως και τον 3λιτρο V6 βενζινοκινητήρα των 340 ίππων.

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετούνται οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του Touareg και πιο συγκεκριμένα, το Touareg eHybrid των 381 ίππων και το Touareg R eHybrid των 462 ίππων, που προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...