Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ποιο Tesla έχει η Κιμ Καρντάσιαν (photo)

Όσο και αν έχει προσπαθήσει να μην το επιδείξει, η διασημότερη Καρντάσιαν είναι και αυτή κάτοχος του φουτουριστικού pickup.

Αυτοκίνητο

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αρχίσει να γίνεται… διακριτική τα τελευταία χρόνια, κάτι που μέχρι πρότινος δεν τη χαρακτήριζε και σίγουρα δεν χαρακτηρίζει καμία Καρντάσιαν/Τζένερ. Απόδειξη αυτού, είναι το πώς έχει αποφύγει να επιδείξει το καινούριο της Tesla Cybertruck.

Δεν ήταν δα και μυστικό ότι έχει αποκτήσει ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας pickup της Tesla, διότι το αποκάλυψε στους λογαριασμούς της στα social media πριν το Super Bowl. Ίσως έχει αποφασίσει να… φλεξάρει με διακριτικό τρόπο.

Η δεύτερη φορά που έδειξε το νέο της όχημα στους ακόλουθούς της, ήταν πρόσφατα που ανέβασε μία φωτογραφία του Cybertruck γράφοντας την ατάκα «cool carpool mom».

r

Φαίνεται πως η Κιμ χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό της pickup για να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο καθημερινά, προκαλώντας κατά αυτόν τον τρόπο τις εντυπώσεις στον απλό κόσμο.

Συγκρίνοντας πάντως το Cybertruck με τα χρώματα και την εμφάνιση των δεκάδων άλλων οχημάτων της Κιμ, είναι το πιο «άχαρο» όσον αφορά στο χρώμα.

Ως γνωστόν, λόγω του ανοξείδωτου χάλυβα από τον οποίο είναι φτιαγμένο το αμάξωμα για μέγιστη ανθεκτικότητα, το αμερικανικό pickup δεν επιδέχεται βαψίματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...