Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό του, αξίας 800.000 ευρώ;

Μια δυσάρεστη περιπέτεια είχε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ όταν επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη νίκη της ομάδας του

Αυτοκίνητο

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο αγγλικό πρωτάθλημα και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η πάλαι ποτέ πανίσχυρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και τα αρνητικά αποτέλεσματα την έχουν ωθήσει στην εσωστρέφεια.

Ευχάριστο «διάλειμμα» αποτέλεσε η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (23/09) για την Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μπέρνλι, με το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο, να επισκιάζεται από το τροχαίο ατύχημα του 26χρονου Άγγλου στράικερ, Μάρκους Ράσφορντ.

Μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι η αποστολή των «Κόκκινων Διαβόλων» επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κάρινκγτον όπου οι ποδοσφαιριστές είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους.

Μόλις λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το Κάρινγκτον, ο Ράσφορντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με άλλο όχημα, όντας καθισμένος πίσω από το τιμόνι της Rolls-Royce του, η οποία έχει αξία γύρω στα 800.000 ευρώ.

Στον τόπου του συμβάνοντας έφτασαν σωστικά συνεργεία, με τον Μάρκους, ωστόσο, να μην τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Παράλληλα, δεν έγινε κάποια σύλληψη, ενώ σύμφωνα με κάποια αγγλικά μέσα ο πρώτος που έφτασε στο σημείο ήταν ο συμπαίχτης του, Μπρούνο Φερνάντες.

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν λίγες ώρες μετά το συμβάν δείχνουν εικόνες από το τροχαίο, με τη Rolls-Royce να φέρει κάποιες ζημιές μικρής έκτασης στο πίσω μέρος της.

Πρόκειται για μια custom Rolls-Royce Wraith, που φέρει την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου Mansory, ο οποίος «έντυσε» το μοντέλο -μεταξύ άλλων- με ένα ανθρακονημάτινο bodykit, 22άρες ζάντες και μπλε δερμάτινες επενδύσεις. Στην απλή της εκδοχή η Wraith αποτελεί ένα υπερπολυτελές coupe μοντέλο που κινείται από έναν V12 βενζινοκινητήρα ο οποίος παράγει 632 ίππους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...