Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πότε θα παρουσιαστεί το CHAOS, το πρώτο ελληνικό υπερ-αυτοκινήτο (video)

Ο Σπύρος Πανόπουλος, δημιουργός του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου, μίλησε στην ΕΡΤ για το Chaos και δήλωσε πως σε τέσσερις μήνες από σήμερα η παρουσίασή του θα γίνει και με τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Αυτοκίνητο
Tags: chaos

Γεγονός είναι πλέον το πρώτο ελληνικό υπερ-αυτοκίνητο με τιμή που κόβει την ανάσα περισσότερο από την ιλιγγιώδη ταχύτητά του.

Ο Έλληνας κατασκευαστής μίλησε για το δημιούργημά του στην EΡΤ

Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο που αναμένεται να φέρει Chaos στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, θα παρουσιαστεί από την Ελληνική κυβέρνηση σε τέσσερις μήνες.

Aνθρακονήματα, τιτάνιο, κεραμικό και μαγνήσιο είναι υλικά που για πρώτη χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία και απογειώνουν το …Chaos!

Η βρετανική εκπομπή Top Gear αναμένει το δοκιμαστικό, με την τιμή του Chaos κόβει την ανάσα. 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση των 2.000 ίππων και 12,5 εκατομμύρια στην κορυφαία έκδοση των 3.000 αλόγων.  Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη διεθνή αγορά.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 100 κομμάτια, με την ετήσια κλίμακα να υπολογίζεται στα 20 αυτοκίνητα. Θα κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, από ελληνικά χέρια. Μια επένδυση που θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...