Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Puma : Η απόλυτα πετυχημένη συνταγή της Ford

Αυτοκίνητο
Tags: ford puma

Χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας μια συνταγή που αποδείχτηκε απόλυτα πετυχημένη, η Ford είδε το νέο B-SUV της να εδραιώνεται αμέσως σε μια από τις πλέον απαιτητικές κατηγορίες της αγοράς.

Κι αυτό γιατί το Puma διαθέτει όλα όσα ζητάς.

Ξεκινώντας από τη μοντέρνα εμφάνιση και συνεχίζοντας με μια ποιοτική και πρακτική καμπίνα που χωράει με άνεση μια τετραμελή οικογένεια και διαθέτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας.

Ασφαλώς, το νέο Puma δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τον κανόνα που θέλει όλα τα μοντέλα της Ford να είναι κορυφαία για τον οδηγό τους. Η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη ώστε να συνδυάζει τέλεια την ποιοτική κύλιση με το απολαυστικό κράτημα, ενώ οι κορυφαίας τεχνολογίας βραβευμένοι κινητήρες αναλαμβάνουν να συνδυάσουν την υψηλή ισχύ με την ελάχιστη κατανάλωση.

Με τη συνδρομή ήπιας υβριδικής τεχνολογίας η ισχύς φτάνει τους 125 ή τους 155 PS για τον 1.000άρη EcoBoost Hybrid που συνεργάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ ο κορυφαίος 1.500άρης EcoBoost της κορυφαίας έκδοσης ST αποδίδει 200 PS και εξασφαλίζει 0-100 km/h σε μόλις 6,7”.

Υπάρχει και ντίζελ επιλογή με 120 PS για να καλύπτεται κυριολεκτικά κάθε ανάγκη, ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα ST-Line Design, ST-Line, ST-Line X, ST-Line Vignale και ST.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...