Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Στοιχηματική εταιρεία πληρώνει όσους πόνταραν στον Hamilton

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού της Μ. Βρετανίας αποφάσισε να «πληρώσει» όσους πόνταραν στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Hamilton, αποδίδοντας κατά αυτόν τον τρόπο δικαιοσύνη

Αυτοκίνητο
Tags: hamilton

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της περσινής αγωνιστικής σεζόν γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες μετά και την απόφαση ενός εκ των μεγαλύτερων στοιχηματικών γραφείων της Μ. Βρετανίας να αποδώσει με τον τρόπο του αυτό που θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ως αθλητική δικαιοσύνη.

Ο λόγος για την PaddyPower, η οποία αποφάσισε να «πληρώσει» τόσο εκείνους που είχαν ποντάρει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Max Verstappen, όσο και αυτούς που είχαν προβλέψει ότι ο Lewis Hamilton θα προσθέσει τον όγδοο τίτλο στην τροπαιοθήκη του.

Μάλιστα, στο... ταμείο της PaddyPower οδηγήθηκαν ακόμα και αυτοί που είχαν ποντάρει στη νίκη του L. Hamilton στο Abu Dhabi, με τους ιθύνοντες της στοιχηματικής εταιρείας να θεωρούν ότι το αποτέλεσμα του Grand Prix δεν κρίθηκε μέσα στην πίστα αλλά καθορίστηκε από τις αποφάσεις του αγωνιστικού διευθυντή.

Η σπάνια, ομολογουμένως, απόφαση στα στοιχηματικά χρονικά, είναι ενδεικτική των παράπλευρων... επιπτώσεων που προκάλεσε το αμφιλεγόμενο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος και οι ακατανόητες ακόμα και σήμερα κρίσεις του Michael Masi.

«Θεωρήστε, λοιπόν, ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη», καταλήγει η δήλωση της PaddyPower με την οποία επιχειρεί να εξηγήσει την απόφαση να αναλάβει το στοιχηματικό κόστος ενός αγώνα με δύο νικητές και μιας σεζόν με δύο παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...