Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Το αφεντικό της McLaren πετάει με 7G (video)

Στο περιθώριο του Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι, ο Ζακ Μπράουν πέταξε με το ακροβατικό σμήνος των Blue Angels

Αυτοκίνητο
Tags: f1

Στο περιθώριο του Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι, ο Ζακ Μπράουν πέταξε με το ακροβατικό σμήνος των Blue Angels.

Την πιο επίπονη εμπειρία της ζωής βίωσε στο περιθώριο του παρθενικού Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι, ο CEO της McLaren RacingΖακ Μπράουν. Ο Αμερικανός είχε την ευκαιρία να πετάξει με ένα ακροβατικό αεροσκάφος και να πάρει μία γεύση από την κορυφαία ίσως μορφή αδρεναλίνης, μετά από εκείνη που γεννάται στις πίστες.

Ο Μπράουν δεν είναι ένας ακόμα μάνατζερ που βρέθηκε να διοικεί έναν αγωνιστικό οργανισμό. Είναι πρώην οδηγός αγώνων, επιτυχημένος, με εμπειρίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού και επιτυχίες σε κάθε μορφή αγώνων: από το karting ως τους αγώνες μονοθεσίων κι από τα πρωταθλήματα GT ως τους Αγώνες Αντοχής.

Όμως στη συγκεκριμένη περίσταση, ο γεννημένος στο Λος Άντζελες ισχυρός άνδρας της McLaren Racing, χρειάστηκε να επιδείξει περισσότερη αντοχή από ποτέ. Δεν είναι βλέπετε εύκολο να αντέξει κανείς τα G που δέχονται οι πιλότοι ακροβατικών αεροσκαφών. Και όσα θα δείτε στο παρακάτω video, το επιβεβαιώνουν!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιστορικής βρετανικής ομάδας -που πρέπει να σημειώσουμε πως έβαλε τέλος στα σενάρια εξαγοράς της απο την Audi- επισκέφτηκε τους Blue Angels, το ακροβατικό σμήνος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (US Navy). Ξεναγός του σε αυτό τον αδιανόητο για τους απλούς θνητούς κόσμο, ήταν ο υποπλοίαρχος Γκρίφιν Στάνγκελ.

Το ακροβατικό αεροσκάφος με το οποίο πέταξαν ήταν ένα Boeing F/A-18 Super Hornet. Η πτήση κράτησε 45 λεπτά και περιελάμβανε δύο πλήρεις περιστροφές σε ταχύτητα περίπου 650 χιλιομέτρων/ώρα και στροφές υψηλών G όπου ο Ζακ «έφαγε» τον μέγιστο αριθμό των 7.4G.

Δεν τα λες και λίγα…

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...