Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Το νέο Ford Ranger για όλες τις δουλειές (video)

Με τη νέα γενιά του Ranger, η Ford επεδίωξε να δημιουργήσει ένα συνοδοιπόρο για κάθε δύσκολη αποστολή, κάθε απαίτηση, κάθε ανάγκη

Αυτοκίνητο
Tags: ford ranger

Ένα pick-up που να μπορεί να ανταποκρίνεται επιτυχώς σε πολυσχιδή ζητούμενα.

Να μην είναι μόνο ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία αλλά ταυτόχρονα, να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δραστηριοτήτων αναψυχής. Να μπορεί, όχι μόνο να μεταφέρει εργαλεία σε δυσπρόσιτα μέρη αλλά και οικογένειες με σπορ εξοπλισμό σε εκδρομές περιπέτειας.

Έχοντας αυτά κατά νου, η Ford εξέλιξε πρακτικά, έξυπνα και καινοτόμα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη νέα της πρόταση ικανή και αποτελεσματική σε κάθε είδους χρήση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στη μάρκα με το μπλε οβάλ «...πρόκειται για το πλέον ευέλικτο και ικανό Ranger στην ιστορία του μοντέλου».

Τι περιλαμβάνει το νέο Ford Ranger που θα το δούμε στους δρόμους στις αρχές του 2023; Λύσεις όπως σκαλοπάτι πρόσβασης στον πίσω χώρο εκφόρτωσης, φωτισμό του χώρου αυτού, πίσω πόρτα Easy Lift, παροχές ρεύματος στο χώρο φόρτισης, νέο κάλυμμα του πατώματος αυτού, που περιλαμβάνει και σημεία διαχωρισμού, εσωτερική ράγα με ρυθμιζόμενες μέσω ελατηρίου βάσεις, εξωτερικές ράγες πρόσδεσης, καπάκια καρότσας και πόρτας, βάσεις οροφής κ.α.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για την Aston Martin DBX707

Η Aston Martin καταργεί σύντομα τις υπόλοιπες εκδόσεις και αφήνει στην αγορά μονάχα την DBX707, η οποία έχει ανανεωθεί ελαφρώς στο εξωτερικό και περισσότερο στο εσωτερικό.

Φόρτωση άρθρων...