Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

To πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Bugatti είναι πατίνι

Η Bugatti έδωσε το παρών στην έκθεση CES όπου παρουσίασε το δικό της ηλεκτρικό πατίνι

Αυτοκίνητο
Tags: Bugatti

Η έκθεση CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας ολοκληρώθηκε παρά τα εμπόδια που έθεσε η μετάλλαξη Όμικρον της Covid-19 και ώθησε αρκετές εταιρείες να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά τις παρουσιάσεις τους. Στην έκθεση αυτή είδαμε την Bugatti να πραγματοποίησε την αποκάλυψη που δεν πρόσεξε πολύς κόσμος.

Η γαλλική φίρμα που πρόσφατα αγόρασε η Rimac αποκάλυψε το δικό της ηλεκτρικό πατίνι, που εξέλιξε σε συνεργασία με τη Bytech International. To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Bugatti διατίθεται σε τρία χρώματα, μπλε, ασημί και μαύρο και ζυγίζει μόλις 15,9 κιλά.

Το πατίνι αυτό σύμφωνα με την Bugatti έχει ιδιαίτερη αεροδυναμική σχεδίαση και διαθέτει μια εύκολα τοποθετούμενη μπαταρία, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 700 watt. H αυτονομία του ξεπερνά τα 35 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 30 χλμ/ώρα.

b

Η Bugatti εφοδιάζει το πατίνι της με τρία διαφορετικά συστήματα χαρτογράφησης: Economy, City και Sport, ενώ διατίθεται και με κουμπί cruise control. To σύστημα πέδησης βασίζεται σε ένα διπλό σύστημα επιβράδυνσης με ενσωματωμένο ABS στον πίσω τροχό. Επιπλέον έχει ενσωματωμένα φλας και στο πίσω μέρος φωτίζει το λογότυπο EB.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...