Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Το teaser βίντεο της ΒΜW XM (vid)

H BMW μας προετοιμάζει για την αποκάλυψη της XM με νέο teaser βίντεο.

Αυτοκίνητο
Tags: bmw xm

Η αποκάλυψη της νέας BMW XM πλησιάζει, με τη γερμανική φίρμα να έχει προγραμματίσει την παρουσίασή της για τις 29 Νοεμβρίου.

Αρχικά, το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία με το SUV επιδόσεων που προετοιμάζει η BMW και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας ένα βίντεο που μαρτυρά περισσότερα για το μοντέλο.

Η ίδια η BMW χαρακτηρίζει τη νέα XM ως: «την πιο εκφραστική δήλωση στα 50 χρόνια της BMW M. Η νέα X είναι μοναδική για τη φίρμα Μ». Με το παραπάνω, είναι κατανοητό πως το νέο concept μοντέλο που θα παρουσιάσει η BMW θα είναι ένα καινούργιο που θα προστεθεί στην γκάμα της. Ήδη ο CEO της εταιρείας, Μάρκους Φλας, έχει επιβεβαιώσει πως ένα νέο SUV επιδόσεων είναι στα σκαριά.

Από τα teaser που έχουμε δει ως τώρα, η BMW έχει επενδύσει στην αισθητική της ΧΜ, όμως δεν έχει ανακοινώσει περισσότερα αναφορικά με τις επιδόσεις της. Όμως αναμένεται να φορά έναν V8 twin-turbo κινητήρα, που μαζί με ένα plug-in υβριδικό σύστημα θα αποδίδει περισσότερους από 750 ίππους. Αυτό θα το καθιστά το ισχυρότερο μοντέλο της BMW.

 

H αποκάλυψη της BMW XM θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, ενώ το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Δείτε το teaser βίντεο της BMW XM.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτό είναι το νέο όπλο της τροχαίας -Πώς εντοπίζουν με ένα σπρέι τους παραβάτες οδηγούς

Ένα νέο όπλο δοκιμάζεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών ανά την Ευρώπη, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν παραβάτες οδηγούς ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν

Φόρτωση άρθρων...