Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Youtuber διέλυσε ένα ολοκαίνουργιο Hummer EV μόλις το παρέλαβε (Video)

Η σύγχρονη… μάστιγα των ανεπάγγελτων Youtubers χτύπησε ξανά, αφήνοντας πίσω της ένα διαλυμένο Hummer EV με μόλις 16 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του.

Αυτοκίνητο

Ένα ολοκαίνουργιο Hummer EV θυσιάστηκε αυτή τη φορά στον βωμό μερικών χιλιάδων views στο YouTube. Το περιστατικό σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένα από το ηλεκτροκίνητο SUV της GMC παραδόθηκε σε έναν μαθητευόμενο… μάγο του YouTube. 

Ο τελευταίος δεν άργησε να ξεδιπλώσει το καταστροφικό του ταλέντο, θεωρώντας ότι μπορεί να περάσει πάνω από οποιοδήποτε εμπόδιο, ανεξαρτήτως ταχύτητας.

Έχοντας, λοιπόν, συμπληρώσει μόλις 16 χιλιόμετρα από τη στιγμή που παρέλαβε το Hummer EV των 1.000 ίππων, ο Αμερικανός κατάφερε να του προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές τόσο στο σύστημα ψύξης όσο και στην πίσω ανάρτηση.

Ακόμα και αυτό, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να συνετίσει τον YouTuber, καθώς παρά τις ζημιές σε κρίσιμα μηχανικά μέρη του Hummer EV, o Αμερικανός επέλεξε να συνεχίσει να οδηγεί το επιβλητικό σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV, ρισκάροντας να συμβεί κάτι ακόμα χειρότερο.

Άγνωστο παραμένει, πάντως, αν το Hummer EV της ιστορίας μας πρόκειται να επισκευαστεί και το κόστος που θα προκύψει από τη διαδικασία αυτή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας YouTuber ξεπερνά τα όρια της λογικής με μοναδικό σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και να κερδίσει θεάσεις (views) και συνδρομητές (subscribers) σε έναν κόσμο που έχει μάθει να εντυπωσιάζεται απόανόητες ακρότητες ανεπάγγελτων και ατάλαντων ανθρώπων.    

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...