Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τουρκία: Σκότωσε με καλάσνικοφ την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του στη μέση του δρόμου

Πλανήτης

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε στην Τουρκία. Ένας 25χρονος άνδρας σκότωσε με καλάσνικοφ την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του στη μέση του δρόμου. Σκληρές εικόνες από την Τουρκία με 25χρονο άνδρα να δολοφονεί στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του με καλάσνικοφ. Συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό ο δράστης.

Σοκαρισμένη είναι η τουρκική κοινωνία από το σκληρό έγκλημα. Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο ο 25χρονος φαίνεται να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του,  και να παλεύει με τον πατέρα της ο οποίος προσπαθεί να του πάρει από τα χέρια το καλάσνικοφ που κρατούσε.

Παρά τις προσπάθειες του πρώην πεθερού του ο 25χρονος δράστης ξεφεύγει και πυροβολεί προς το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η πρώην σύζυγός του ενώ δευτερόλεπτα αργότερα καταφέρνει να στρέψει το όπλο στον πρώην πεθερού του και τον πυροβολεί εξ επαφής με αποτέλεσμα αυτός να πέσει αναίσθητος στον δρόμο.

Ο δράστης φαίνεται να κινείται προς το αυτοκίνητο και να πυροβολεί εκ νέου την άτυχη γυναίκα.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το φονικό έγινε λίγη ώρα μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης που έδινε στην άτυχη γυναίκα την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 25χρονο.

Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένοι με τον 25χρονο να εγκαταλείπει τη σκηνή του φονικού και έπειτα από λίγη ώρα να συλλαμβάνεται.

Προσοχή σκληρές εικόνες: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...