Για 2-3 άτομα

Ετοιμασία: 10΄

Μαγείρεμα: 80΄

Υλικά

- 2 μεγάλα κομμάτια κρέας από αρνί ή κατσίκι

- 5 κυβάκια τυρί κεφαλογραβιέρα (ή άλλο πικάντικο, σκληρό τυρί)

- Καροτάκια ψιλοκομμένα κατά βούληση

- 2 σκελ. ψιλοκομ. σκόρδου

- ½ κουτ. σούπας μουστάρδα

- 2 μέτριες πατάτες (κυδωνάτες, στα 4)

- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

- Θρούμπη (προαιρετικά), φασκόμηλο, θυμάρι

- Λαδόκολλα

- Σχοινί ψησίματος

Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε κυδωνάτες τις πατάτες, το καρότο σε ροδέλες (ή σε μπέιμπι καρότα) και σε κυβάκια το σκόρδο και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασαλείβουμε πολύ καλά, σε όλες τις επιφάνειες του, με τη μουστάρδα. Μην διστάσετε να βάλετε τα χέρια σας

2. Τοποθετούμε το κρέας στη λαδόκολλα, το μαζεύουμε σε πουγκί, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και δένουμε το πουγκί με το σχοινί ψησίματος. Ραντίζουμε με λίγο νερό τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για λίγο-λιγότερο από 1½ ώρα.