Τρίτη
25 Ιανουαρίου 2022

Αναβολές σε πρεμιέρες στον χώρο του θεάτρου λόγω κορωνοϊού

Πολιτισμός

Αναβολές σε πρεμιέρες και ακυρώσεις στον χώρο του θεάτρου και των εκδηλώσεων φέρνει η μετάλλαξη Ομικρον και ο κορωνοϊός.

Πρεμιέρες παίρνουν μετάθεση για αργότερα την άνοιξη άλλες μεταφέρονται για το 2022, ενώ υπάρχουν και ακυρώσεις.

Αναβολές και ακυρώσεις παραστάσεων

Πάει άνοιξη ο Ρομάν Γαβράς

Αναβάλλεται για την άνοιξη το πρότζεκτ του σκηνοθέτη Ρομάν Γαβρά που είχε ανακοινώσει το Ιδρυμα Ωνάση. Οπως αναφέρεται σε νεώτερο δελτίο τύπου, ο κορωνοϊός αναχαίτισε την πορεία του Gener8ion, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στο κοντινό μέλλον. «Ο Romain Gavras και το έργο του από το 2034 έρχονται στην Αθήνα την άνοιξη του 2022».

Αναστολή παραστάσεων για το TERROR

«Οι παραγωγοί, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του δικαστικού θρίλερ TERROR που παρουσιάζεται στο Θέατρο Αθηνών, με αίσθημα ευθύνης αποφασίζουν, παρά τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του εγχειρήματος, να αναστείλουν προσωρινά τις παραστάσεις του έργου, με σκοπό την προστασία της υγείας θεατών και εργαζομένων. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα» αναφέρει το θέατρο.

Αναβολή πρεμιέρας για την παράσταση «Η Αλήθεια είναι»

«Λόγω της ασφυκτικής συνθήκης που επικρατεί, η ομάδα BIJOUX DE KANT αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, πρεμιέρα της. Σύντομα, θα υπάρξει ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων» αναφέρουν οι bijoux de kant

Aναβολή πρεμιέρας της παράστασης «Αφανισμός» 

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία η έναρξη των παραστάσεων του έργου «Αφανισμός» που σκηνοθετεί και ερμηνεύει η Άννα Κοκκίνου, μεταφέρεται για την άνοιξη.

Αναβολή και στο θέατρο 104

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης «θάνατος και η κόρη» που σκηνοθετεί η Θάλεια Γρίβα στο θέατρο 104, μέσα στον Ιανουάριο και μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο.

Μετάθεση για τον «Θείο Βάνια»

Το Θέατρο Προσκήνιο «με λύπη και αγωνία για τις ημέρες που ζούμε», ανακοινώνει την μετάθεση της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της παράστασης «Ο Θείος Βάνιας» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, για τον Οκτώβριο του 2022. Παράλληλα η παράσταση «Φαίδρα», της Μαρίνας Τσβετάγιεβα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, θα συνεχίσει τον επιτυχημένο κύκλο των παραστάσεων της στο θέατρο Προσκήνιο.

Ακυρώνεται η περφόρμανς του Henry Rollins

Ο περφόρμερ Henry Rollins είχε εντάξει την Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τίτλο «Henry Rollins: Good To See You 2022» και αναμένονταν στις 17 Ιανουαρίου 2022 στον Βοτανικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου 2022.

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Παύλου Παυλίδη

Λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης οι προγραμματισμένες συναυλίες του Παύλου Παυλίδη με τους Hotel Alaska για τον μήνα Ιανουάριο αναβάλλονται. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών αυτών σε νέες ημερομηνίες που οι συνθήκες θα το επιτρέπουν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα μπορούν να επιλέξουν μια από τις νέες ημερομηνίες ώστε να μεταφερθούν τα εισιτήριά τους.

Οι συναυλίες που αναβάλλονται είναι:

  • Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska live | Block33 - Θεσσαλονίκη | Παρασκευή 14/1
  • Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska | Lab Art (Βόλος) | Σάββατο 15/1
  • Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska Live at Gagarin 205 | Παρασκευή 21/1
  • Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska Live at Gagarin 205 | Σάββατο 22/1
  • Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska live | Block33 - Θεσσαλονίκη | Σάββατο 29/1

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη