Κυριακή
05 Μαΐου 2024

«Αυτή η νύχτα μένει»: Συναυλία με τα τραγούδια της επιτυχημένης σειράς στο Faliro Summer Theater

Η μουσική ατμόσφαιρα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» θα αναβιώσει και πάλι επί σκηνής, αυτή τη φορά στο Faliro Summer Theater.

Εκεί θα φιλοξενηθεί, στις 26 Ιουλίου η συναυλία με τίτλο ««Αυτή η νύχτα μένει – Live», με τα λαικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80 που «έντυσαν» τη σειρά.

Ο Στέλιος Διονυσίου, που αποτέλεσε μέλος του καστ στα τελευταία επεισόδια, και οι φωνές των πρωταγωνιστών Βένια Καραγιαννίδου (Διαμάντω), Αφροδίτη Χατζημηνά (Ζέτα) και Άκης Δείξιμος (Ντίνος) θα στήσουν μια βραδιά γνήσια λαϊκής διασκέδασης, σε ένα θερινό «Όνειρο» ενώ προσκεκλημένοι θα είναι ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κατερίνα Στανίση αλλά και η Μαίρη Μαράντη. Το δυναμικό παρών θα δώσουν όμως και αρκετοί από τους ηθοποιούς της δημοφιλούς σειράς.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο έμπειρος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Ηλίας Μπενέτος ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές που πλαισιώνουν τη σειρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη μετά από επανεξέταση μιας μουμιοποιημένης έφηβης που πέθανε στη γέννα

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη αφού επανεξέτασαν τα μουμιοποιημένα λείψανα μιας έφηβης μητέρας ηλικίας μόλις 14-17 ετών που πέθανε κατά τον τοκετό πριν από περισ...

Φόρτωση άρθρων...