Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,9% τον Ιούνιο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας

Πολιτισμός

Αύξηση 26,9% καταγράφηκε τον Ιούνιο εφέτος στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, καθώς και αύξηση 14,7% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου και των εισπράξεων κατά 61,5%.

Το α' εξάμηνο, σημειώθηκε αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, κατά 47% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 44,2% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 83,2% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους, καταγράφηκε τον Ιούνιο 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, αύξηση των επισκεπτών κατά 28%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 16,1% και των εισπράξεων κατά 31,7%.

Το α' εξάμηνο, υπήρξε αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, κατά 43% στους επισκέπτες, κατά 35,4% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 48,6% στις εισπράξεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Έμα Στόουν κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η ταινία «Oppenheimer» απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στην φετινή τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA. Η ταινία απέσπασε συνολικά επτά βραβεία. Η Αμερι...

Η επιχειρούσα Κοινωνία

Το βιβλίο του Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου και του Κώστα Χ. Χριστίδη - Προλογίζουν οι: Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Ευάγγελος Καλούσης

Φόρτωση άρθρων...