Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Το μιούζικαλ για παιδιά και νέους, «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία του σε έξι πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν μια καλλιτεχνική παράσταση υψηλού επιπέδου.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στο αθηναϊκό κοινό, το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την υποστήριξη της Eurolife FFH, επιστρέφει με μια περιοδεία σε έξι πόλεις της Ελλάδας. Έχοντας ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τη Βέροια, τα Ιωάννινα και την Πάτρα, παιδιά, οικογένειες και νέοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή παράσταση που διακρίνεται για το χιούμορ, την ποιητική φλέβα και την ανατρεπτική της διάθεση. 

Η Eurolife FFH βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υποστηρίζοντας σταθερά τις πρωτοβουλίες της που έχουν στόχο να προωθήσουν την εγχώρια καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αναγνωρίζοντας την αξία που έχει η πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικά δρώμενα, η Eurolife FFH φροντίζει ώστε όλες οι κοινές δράσεις της με την Εθνική Λυρική Σκηνή να μπορούν να ταξιδεύουν σε διαφορετικά σημεία της χώρας, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν συχνά ή εύκολα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις τέτοιου μεγέθους.

Το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» των Νίκου Κυπουργού και Θωμά Μοσχόπουλου, ένα από τα πιο δημοφιλή του σύγχρονου ελληνικού μουσικού θεάτρου, αντλεί την έμπνευσή του από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» και επιδιώκει να μυήσει τους θεατές της σε έναν κόσμο όπου η λυρική παράδοση, η μουσική γραφή και οι διασκεδαστικές ερμηνείες συνθέτουν μια συναρπαστική παραγωγή με άφθονο χιούμορ, ελκυστικές μελωδίες και εντυπωσιακά σκηνικά.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για πέντε παραστάσεις στις 6, 7 και 8 Μαΐου, με επόμενους τις Σέρρες (Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» Σερρών, 10/5), την Κομοτηνή  (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής, 12/5), τη Βέροια (Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, 14/5), τα Ιωάννινα (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, 16, 17/5) και την Πάτρα (Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, 19/5). Οι παραστάσεις, εκτός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Eurolife FFH συνεργάζεται από το 2019 με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων. Για την εταιρεία, αξία έχει να υποστηρίζει το έργο της, προάγοντας τον πολιτισμό, τη γνώση και την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, με σκοπό να αποτελεί τον καταλύτη σε ενέργειες με θετικό πρόσημο για τους ανθρώπους και την κοινωνία.

 

eurolife

 

eurolife

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Υπεροπλία άνω των €3 δισ. για επενδύσεις σε υποδομές & παραχωρήσεις φέρνει η επόμενη ημέρα

Με δύναμη πυρός άνω των €3 δισ. για νέα έργα, το μεγαλύτερο και πλέον αποδοτικό χαρτοφυλάκιο παραχωρήσεων με εξασφαλισμένα μερίσματα άνω των €10 δισ. και κατασκευαστικό ανεκτέλεστο...

Chargespot | Powered by Protergia – Φορτίστε με 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυο της Protergia, για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος!

Άλλη μία μοναδική προσφορά - με τη σιγουριά της Protergia - έρχεται για όλες και όλους τους οδηγούς το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος! Για εσάς που θέλετε να αποδράσετε με οικονομία...

Φόρτωση άρθρων...