Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Γκάρι Όλντμαν: Ο κορυφαίος ηθοποιός σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική

Πολιτισμός

Ξεκινώντας από το Βασιλικό Θέατρο του Γιορκ το 1979 και περνώντας στην τηλεόραση και από εκεί στο σινεμά στον ρόλο του Sid Vicious στην ταινία του 1986 «Sid & Nancy», ο Γκάρι Όλντμαν πρωταγωνίστησε σε εξαιρετικές ταινίες, όπως στον «Δράκουλα», τη σειρά «Χάρι Πότερ», την τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» και την «Πιο Σκοτεινή Ώρα», ως Ουίνστον Τσόρτσιλ, κερδίζοντας το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα η καριέρα αυτή να κλείσει. Μιλώντας στους Times του Λονδίνου για την δεύτερη σεζόν της σειράς του Apple TV+ «Slow Horses», ο Όλντμαν δήλωσε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική σύντομα.

«Είχα μια αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες φθίνουν και έχω και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν εκτός της υποκριτικής. Όταν είσαι νέος, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα αυτά και μετά περνούν τα χρόνια», είπε.

Για τον Όλντμαν, η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την ηλικία του. «Του χρόνου θα γίνω 65 και τα 70 δεν είναι πολύ μακριά. Δεν θέλω να είμαι επαγγελματικά δραστήριος όταν είμαι 80. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος και με τιμή και προνόμιο να φύγω ως Τζάκσον Λαμπ (ο χαρακτήρας του στο «Slow Horses») και να αποσυρθώ», είπε ο ηθοποιός.

Αν τελικά ο ρόλος του στην σειρά είναι πράγματι ο τελευταίος απομένει να φανεί, όμως η Apple την έχει ανανεώσει για τρίτη και τέταρτη σεζόν, οπότε η συνταξιοδότησή του έτσι κι αλλιώς θ' αργήσει.

Μεταξύ του «Oppenheimer» που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και αυτής της σειράς ίσως τον δούμε να παίζει και σε μερικούς άλλους ρόλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε η τραγουδίστρια Βάσια Παππά

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Βάσια Παππά (Βάσω Καλαμπόκη - Παπαδοπούλου). H Βάσια Παππά υπηρέτησε για πολλά χρόνια το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο τραγούδι και το νέο κύμα. Ήταν σύζ...

Επαναπατρισμός πρωτοκορινθιακής οινοχόης που είχε ανακαλυφθεί κατά τη γερμανική κατοχή

Αρχαιότητα που είχε ανακαλυφθεί, κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, επιστράφηκε στην Ελλάδα, από τον Δήμο του Αννόβερου Γερμανίας και το Μουσείο August Kestner. Πρόκειται...

Φόρτωση άρθρων...