Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η ιστορία του Σκρουτζ γίνεται μιούζικαλ με γνωστούς πρωταγωνιστές (video)

Θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντά τη μουσική, το χορό και τη μαγεία από τις 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Εκεί θα φιλοξενηθεί η φαντασμαγορική παράσταση «Σκρουτζ The Musical» που είναι βασισμένη στην κλασική ιστορία του Κάρολου Ντίκενς.

Τρυφερότητα, καλοσύνη, αγάπη, φαντασία και λίγη χρυσόσκονη… είναι τα απαραίτητα συστατικά, που θα κάνουν ακόμα και τον δύσπιστο, μίζερο και τσιγγούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, να αλλάξει για πάντα και το κοινό θα θυμηθεί την πραγματική αξία των Χριστουγέννων.

Ο μίζερος και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πιστεύει πως τα Χριστούγεννα είναι μία απάτη. Ξαφνικά τον επισκέπτεται το πνεύμα του παλιού συνέταιρού του, Τζέικομπ Μάρλεϊ για να τον προειδοποιήσει να αλλάξει τον μοχθηρό και άπονο χαρακτήρα του ώστε να μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν.

τρία φαντάσματα των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος θα του θυμίσουν τα λάθη του και θα τον βοηθήσουν να μετανιώσει για την άκαρδη συμπεριφορά του. Τελικά, ο πάμπλουτος και φιλάργυρος Σκρουτζ που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν, μεταμορφώνεται στον μεγαλύτερο ευεργέτη της πόλης του και αλλάζει για πάντα.
 
Τη σκηνοθεσία, την χορογραφία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του μιούζικαλ υπογράφει ο Αναστάσης Δεληγιάννης ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Σπύρος Μπιμπίλας, Μπέτυ Λιβανού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου,Άρης Μακρής, ΓιάννηςψΧατζηγεωργίου, ΓιάννοςΠαπαευσταθίου, Έλενα Δελακούρα, Γιώργος Καρκάς, Εύα Σταμάτη, Μαρία Κοσμάτου, Ίριδα Γουριώτου –Τούλα, Γιάννης Μαμώλης, τον Έντγκαρ Αβετικιάν και Απόστολος Κουσινάς. Μια πολυπληθής μουσικοθεατρκή παραγωγή με ζωντανή μουσική, χορωδία και έναν σπουδαίο θίασο.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Έμα Στόουν κέρδισε Όσκαρ για το «Poor Things» - Η αναφορά της στον Γιώργο Λάνθιμο και τα κλάματα

Η Έμα Στόουν κατέκτησε το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων, με το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου. Η ερμηνεία της ως «Μπέλα Μπάξτερ» κατέπληξε ...

Φόρτωση άρθρων...