Κυριακή
11 Ιανουαρίου 2026

«Κάπου θα σε περιμένω...»: Η Μαρία Μπόκια στο Caja de Música

Πολιτισμός

Η Μαρία Μπόκια ανεβαίνει στη σκηνή του «Caja de Música» την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, σε μια μουσική εμφάνιση που δίνει έμφαση στο συναίσθημα και τη ζωντανή επικοινωνία με το κοινό.

Με τίτλο «Κάπου θα σε περιμένω…», η βραδιά ξετυλίγεται σαν μια μουσική αφήγηση, όπου αγαπημένα τραγούδια συναντούν προσωπικές ερμηνευτικές προσεγγίσεις και στιγμές που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. 

Η Μαρία Μπόκια δίνει χώρο στη φωνή να αφηγηθεί, να θυμηθεί, να μοιραστεί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικεία και ουσιαστική.

Μαζί της στη σκηνή, μια δυναμική ομάδα μουσικών που συνδιαμορφώνουν τον ήχο και το συναίσθημα της βραδιάς, με μπουζούκι, ακορντεόν και κιθάρες να συνομιλούν αρμονικά, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος φέρει την υπογραφή του Νίκου Καινούργιου.

Στην εμφάνιση συμμετέχουν ως guests ο Φίλιππος Πλακιάς και η Κατερίνα Τερζοπούλου, προσθέτοντας τη δική τους ξεχωριστή παρουσία στη μουσική αφήγηση της βραδιάς.

Μια εμφάνιση που δεν στηρίζεται στον εντυπωσιασμό, αλλά στη δύναμη του τραγουδιού, της ερμηνείας και της αληθινής επαφής.

Συντελεστές: Άρης Κούκος: Μπουζούκι Τάσος Αθανασιάς: Ακορντεόν Νίκος Καινούργιος: Κιθάρα Αργυρώ Κάτρη: Κιθάρα

Guests: Φίλιππος Πλακιάς & Κατερίνα Τερζοπούλου

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Ιανουαρίου Ώρα έναρξης: 21:00

Χώρος: Caja de Música Διεύθυνση: Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου

Είσοδος: 10€ Ελάχιστη κατανάλωση: 10€

Κρατήσεις τραπεζιών: 6945166085 Κρατήσεις εισιτηρίων: μέσω more.com και στο ταμείο του καταστήματος

Η αγορά των εισιτηρίων, ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση καθήμενου.

Για κρατήσεις τραπεζιού, καλέστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο: 6945166085

Η Μαρία Μπόκια στο Caja de Música

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ»: Stand-up Comedy show στο Calderone Art Space

Στην πρώτη solo παράσταση του, ο Jeremy συγκεντρώνει νέα και κλασικά κείμενά του, δημιουργώντας μία κοινωνική σάτιρα για την καθημερινότητα και τις ντεκαντάνς στιγμές της. Από τα π...

«Δύο επέτειοι, μία σκηνή»

30 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας του συνθέτη Κώστα Λειβαδά / 40 χρόνια Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων / Παρασκευή 30 & Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Φόρτωση άρθρων...